I lördags bjöd vi på lite snittar innan middagen. Vi gjorde tre varianter som är superlätta att göra.
1. Blanda Philadephiaost (gärna med gräslöks-smak), skinka och purjolök till en röra och bre ut på tunnbröd. Rulla ihop tunnbröden och skär sedan i centimeterstora stubbar. Klart!
2. Rulla ut färdigköpt smördeg på en plåt, skär i i fyrkanter (ca 2x2 cm). Fyll varje kvadrat med fetaost och oliver, vik sedan över ena hörnet diagonalt och "stäng igen" genom att trycka med en gaffel på ändarna. Gräddas i ca 15 min på 200 grader. Klart!
3. Fyll små krustader med chevrèost och sätt i ugnen på 200 grader i ca 10 min, fyll sedan på med honung. Klart!
måndag 22 februari 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar